Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Τα καλύτερα χρώματα eyeliner για καστανά μάτια

Τα eyeliner βγαίνουν σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και σε ακόμη περισσότερα. Τα χρώματα που διαλέγει κάθε γυναίκα, θα πρέπει να εξαρτώνται από...

το προσωπικό της στυλ και το φυσικό χρώμα των ματιών της, καθώς η επιλογή του σωστού χρώματος eyeliner μπορεί να αναδείξει το φυσικό τους χρώμα και να τους δώσει ένα πιο “ζωντανό” αποτέλεσμα.


Φυσικό

Αν θέλετε να τονίσετε τα προτερήματα των καστανών ματιών σας, πρέπει να επιλέξετε ένα ανοιχτόχρωμο eyeliner και να φροντίσετε το χρώμα που θα διαλέξετε να είναι πολύ κοντά σε αυτό των ματιών σας. 

Οι καφέ, οι σαμπανιζέ και οι ροδακινί αποχρώσεις είναι οι καλύτερες επιλογές για την περίπτωση αυτή.

Φροντίστε, επίσης, η σκιά που θα βάλετε να ταιριάζει με το eyeliner, καθώς και η γραμμή που θα κάνετε να είναι κοντά στα βλέφαρα και απαλή. Με αυτόν τον τρόπο, τα μάτια σας θα φαίνονται μεγαλύτερα και θα τονιστεί το φυσικό τους χρώμα. 

Όσες από εσάς έχετε καστανά μάτια θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το μαύρο eyeliner είναι απαγορευτικό, καθώς το μαύρο υπερισχύει του καστανού χρώματος κι έτσι τα μάτια σας θα φαίνονται μουντά και άτονα. Ένα γκρι-μολυβί eyeliner ωστόσο, είναι μία πολύ καλή εναλλακτική του μαύρου!

Δραματικό

Για ένα πιο δραματικό, έντονο αποτέλεσμα, διαλέξτε eyeliner σε σκούρες αποχρώσεις και απλώστε μια πιο παχιά στρώση. Ιδανικές είναι οι σκούρες γκρι και καφέ αποχρώσεις. 

Για το υπόλοιπο make-up του προσώπου σας, διαλέξτε ουδέτερα χρώματα, αλλιώς το έντονο αποτέλεσμα που δημιουργήσατε στα μάτια σας θα χαθεί.

Μεταλλικό-Φουτουριστικό

Αν θέλετε  να ενισχύσετε το βλέμμα σας και να αποκτήσετε ένα πιο φουτουριστικό στυλ, χρησιμοποιείσε eyeliner σε μεταλλιζέ αποχρώσεις. 

Στα καστανά μάτια ταιριάζουν οι μεταλλιζέ χρυσές και μπρονζέ αποχρώσεις, καθώς τονίζουν την φυσική ομορφιά των καστανών ματιών και τα βοηθάνε να ξεχωρίσουν και να φαίνονται μεγαλύτερα απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Λαμπερό

Αν βάλετε eyeliner σε ανοιχτόχρωμες ροδακινί και ροζ αποχρώσεις στις γωνίες των ματιών σας, θα επιτύχετε ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα, ενώ το καστανό τους χρώμα θα γίνει κι αυτό πιο φωτεινό. Αν, μάλιστα, ταιριάξετε το eyeliner με μία ανοιχτόχρωμη glitter σκιά, θα έχετε ένα πολύ λαμπερό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου