Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Αποκτήστε εντυπωσιακά νύχια με την τεχνική "Dripping"

Θέλετε να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ, για το οποίο, μάλιστα, δε θα χρειαστεί να ξοδέψετε δεκάρα, καθώς μπορείτε να το φτιάξετε μόνες σας;  Η τεχνική “Dripping” (στάξιμο)...

θα σας βοηθήσει να πετύχετε ακριβώς αυτό, καθώς θα δώσει στα νύχια σας ένα πρωτοποριακό εφέ και υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς.

Ουσιαστικά, με αυτή την τεχνική ρίχνετε ακανόνιστα τα χρώματα επάνω στα νύχια σας για να δημιουργήσετε λαμπερούς “λεκέδες”, προκειμένου να αποκτήσετε ένα πρωτοποριακό αποτέλεσμα που μοιάζει με έργο τέχνης.

Η συγκεκριμένη τεχνική είναι αρκετά εύκολη να την κάνετε μόνες στο σπίτι σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Απλώστε μία άχρωμη βάση στα νύχια σας για προστασία. Στη συνέχεια, απλώστε 2 στρώσεις από ένα σκούρο γκρι βερνίκι (ιδανικά στο χρώμα της ασφάλτου).

2. Αμέσως μόλις απλώσετε το βασικό χρώμα (γκρι),  πάρτε ένα μαύρο μανό και ακουμπήστε απαλά το πινελάκι του επάνω στο νύχι αρκετές φορές, σε διαφορετικά σημεία. 

Με αυτόν τον τρόπο, το μαύρο χρώμα θα απλωθεί επάνω στο ήδη υπάρχον χρώμα της βάσης και θα δημιουργηθούν ακανόνιστα σχέδια σαν “λεκέδες”.  

Προσοχή! Θα πρέπει να αφήνετε μια απόσταση ανάμεσα στους “λεκέδες”, οι οποίοι θα πρέπει να ποικίλουν σε μέγεθος από πιο μεγάλους σε πιο μικρούς, για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.
fnlrslt_27-2-2011 
3. Μόλις φτιάξετε τους μαύρους “λεκέδες”, κάντε ακριβώς επάνω τους - με τον ίδιο τρόπο - κι άλλους, χρησιμοποιώντας ένα βερνίκι που περιέχει γκλίτερ.

Αν, μάλιστα, θέλετε να έχετε ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε δύο βερνίκια με γκλίτερ – κατά προτίμηση μπλε και ανοιχτού μωβ χρώματος).

4. Για να τελειοποιήσετε το σχέδιο, ακουμπήστε πολύ απαλά το πινελάκι του μαύρου βερνικιού στο κέντρο των προηγούμενων “λεκέδων”, μέχρι να σχηματιστεί μια μικρή βούλα.

5. Αφήστε τα νύχια σας να στεγνώσουν καλά. Απλώστε βάση για έξτρα γυαλάδα και προστασία του σχεδίου και είστε έτοιμες!

Έξτρα συμβουλή των ειδικών για τέλειο αποτέλεσμα: «Όσο πιο γρήγορα κάνετε τους “λεκέδες”, τόσο πιο πολύ χρόνο θα έχει το χρώμα για να απλωθεί και να γίνει λείο. Κάντε ένα νύχι τη φορά και να θυμάστε ότι το τελικό σχέδιο χρειάζεται πολλή ώρα για να στεγνώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου