Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Απίστευτα ψηλοτάκουνα που μοιάζουν με καθημερινά αντικείμενα και ζώα!

Οι γυναίκες που λατρεύουν τα ψηλοτάκουνα, θα μείνουν αναμφίβολα εντυπωσιασμένες από αυτή την παράξενη...

αλλά εξαιρετικά καλλιτεχνική συλλογή παπουτσιών.

Κάθε δερμάτινο ζευγάρι έχει σχεδιαστεί ώστε να μοιάζει και με ένα διαφορετικό αντικείμενο, ενώ δημιουργός αυτών των - πραγματικά πρωτότυπων - παπουτσιών είναι ο Kobi Levi.

Ο 36χρονος σχεδιαστής, έχει μετατρέψει στο παρελθόν συνηθισμένα ψηλοτάκουνα σχεδόν στα πάντα, από καθημερινά αντικείμενα μέχρι σε διασημότητες, συμπεριλαμβανομένης και της βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα.

Ο Levi, ο οποίος ζει στο Ισραήλ, μπορεί να περάσει ολόκληρες εβδομάδες φτιάχνοντας στο χέρι αυτά τα “γλυπτά - υποδήματα”.

Μιλώντας για τις τελευταίες δημιουργίες του, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τα πτηνά, είπε: «Τα ζώα αποτελούν σπουδαία πηγή έμπνευσης. Απλά παρατήρησα ένα πουλί μια μέρα και αποφάσισα να το εντάξω σε ένα από τα σχέδιά μου».

«Όταν άρχισα, όμως, την έρευνα σχετικά με τα διάφορα είδη πτηνών, συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να επιλέξω μόνο ένα, επειδή υπήρχαν τόσα πολλά είδη και ήταν όλα τόσο όμορφα. Έτσι, στο τέλος, αποφάσισα να δημιουργήσω μια ποικιλία σχεδίων εμπνευσμένων από διάφορα είδη πτηνών», συμπλήρωσε ο σχεδιαστής.

Δείτε μερικά από τα εκκεντρικά και πρωτότυπα σχέδια του Kobi Levi:
chngmsh_18-3-2011
Προσοχή... κολλάει! Πρόκειται για απλά αθλητικά παπούτσια που τροποποίησε ο σχεδιαστής, προσθέτοντας τακούνια που μοιάζουν με… πατημένη τσίχλα.

bnnsh_18-3-2011

Το συγκεκριμένο ζευγάρι παπουτσιών, το οποίο είναι εμφανώς εμπνευσμένο από τις μπανάνες, εκτίθεται στο μουσείο υποδημάτων SONS στο Βέλγιο.
mdnsh_18-3-2011
 Τα παπούτσια αυτά, με την ονομασία “Ξανθιά Φιλοδοξία”, είναι βασισμένα στο εικονικό στυλ που λάνσαρε η Μαντόνα τη δεκαετία του ’80 με το κωνικό σουτιέν, το μικρόφωνο και την ξανθιά αλογοουρά.
slngsh_18-3-2011

Αυτά τα ψηλοτάκουνα - σφεντόνες είναι φτιαγμένα από δέρμα και ξύλο.

swnsh_18-3-2011
Από τα αγαπημένα σχέδια του Levi, οι γόβες - κύκνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου