Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Αποκτήστε πλούσιες βλεφαρίδες για ένα σέξι βλέμμα

Η Julie Harris, makeup artist πολλών διάσημων γυναικών του Χόλυγουντ, εξηγεί βήμα - βήμα...

πώς μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες σαν αυτές των stars!

Το πρώτο βήμα, σύμφωνα με τη Harris, είναι να απλώσετε μία ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σας και να την αφήσετε να στεγνώσει καλά (τουλάχιστον 5 λεπτά) πριν ξεκινήσετε με το μακιγιάζ των ματιών σας. 

Στη συνέχεια, περάστε μία ανοιχτόχρωμη πούδρα πάνω από το κονσίλερ που έχετε ήδη απλώσει κάτω από τα μάτια σας.

Τοποθετείστε το ειδικό ψαλίδι για βλεφαρίδες με προσοχή όσο πιο κοντά γίνεται στις ρίζες των βλεφαρίδων σας. Κλείστε το μαλακά και πιέστε ελαφρά για μερικά δευτερόλεπτα. 

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το πάλι επάνω στις βλεφαρίδες (πιο πάνω αυτή τη φορά) και πιέζστε ελαφρά και πάλι. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία μία-δύο φορές ακόμα στα ίδια σημεία.

Πάρτε μία κρεμώδη μάσκαρα και τοποθετήστε το βουρτσάκι στη βάση των βλεφαρίδων σας. Κρατήστε το σταθερό κουνώντας ελαφρά το κεφάλι σας δεξιά κι αριστερά και, στη συνέχεια,  απλώστε τη μάσκαρα κανονικά, από τη βάση των βλεφαρίδων έως και την άκρη τους. 

Περάστε δύο με τρείς στρώσεις μάσκαρα σε κάθε μάτι, αφού πρώτα έχετε αφήσει την κάθε στρώση να στεγνώσει περίπου 2 λεπτά

Καλό είναι, μετά από κάθε στρώση που βάζετε, να χτενίζετε το πάνω μέρος των βλεφαρίδων σας με το ειδικό βουρτσάκι, έτσι ώστε να φαίνονται πιο πυκνές.

Τέλος, αν θέλετε οι βλεφαρίδες σας να έχουν ακόμα περισσότερο όγκο, μπορείτε να χρησιμοποιήετε ψεύτικες βλεφαρίδες.

Διαβάστε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου